EH3 ! JGN LUPE T!NGGALKAN J3JAK ANDA KT CNI TAU =)

FOLLOWERS YG COMEL

Kisah Seorang Blogger :)

Assalamualaikum smua , 
sehat tak ? pose cmne oke ? Hihi . .
meh2 laa cni dekat sikit ,
yana nk share dgn kowg entri kali nih psal kisah hidup yana yg kini bgelar seorang blogger ,
klau dulu laa kan blik je keje , mst g lepak dgn mmbe2 dlu ,
lpk dgn family ,
skg blik je keje trus msok blik capai laptop .kdg kt tmpat kje pon curik2 gak usha2 blog ,sejak2 yana join group2 dr FB then jd blogwalking nih blog yana da ramai da follower .
gmba nih sekadar hiasan je ..
tade laa seramai nih lg kan .baru 50++
mane la tau akan datang cmni. 
yana dlm dunia blogger nih baru je lagi ad laa dlm sbulan lbeh cmtu, masih baru lagi
byk lg yg yana perlu blaja dari akak2 n abg2 senior kt group2 tuh smua . 
klau ad salah dan silap tuh tlg la tnjuk aja yer ,kte budak bao nk blaja nih
rajin2 laa singah blog yana yg ta sberape nih . .
skrg nih kan raking page view yana pon da naek mdadak da...
mbuad kan tiap2 ary yana nk mhadap bnde nih je . 
smpai pening pale tatau nk buad cnew lg da dgn blog nih, skali tgk ok ,
2kali tgk ta oke plak ..adoi saba jela kan ...
hurm tgk la nanti klau ad lg idea nk make up lg blog yana nih .tuh pon klau ad laa . . .
tharu sgt dgn fedback kowg smua , tatau nk ckp cnew lg da ..thank auw sbb support yana slme nih.
tnpe kowg sape laa yana kan..cewahhh :)
klau bole pasni yana nk lbeh ramai lg followers . 
bia 1000+++ Hee~
Insha Allah .cepat2 tadah tangan doa kan yana ;)
aku menulis bkn kerna nama .. 
smua nye lahir dari hati .sekadar mcoret ape yg tidak ksmpaian utk di luahan kan .
jadi disini laa tempat nya . 
kini ia nya da jadi sbahagian dari edop yana .blogger . 
salam smua , selamat mjalani ibadah puase ,
jgn ponteng tao, senyum :)
sayang kowg ssangat ^^

Thank Sebab Baca , Meh Laa Like Dan Komen Sekali..:)

6 0 Pengkritik:

Post a Comment

Meh Komen Dekat Bawah Nih Meh =)