EH3 ! JGN LUPE T!NGGALKAN J3JAK ANDA KT CNI TAU =)

FOLLOWERS YG COMEL

"Bloglist Mega Raya Srie Arty ! WOWW, jom join !!"

hey guys ,meh dekat cni cket meh
nak ajak kowg join 1 contest nih .
tadi kan yana jln2 laa kt 1 blog kawan kte nih blog ni ase cm tetarik plak nak join 
Jom join untuk join bloglist beliau meh...
Simple je...follow this step ok,


1. follow blog comel saya ni dan like fan page sekali. *kat side bar atas tuu*
2. buat satu entry yang bertitle kan "Bloglist Mega Raya Srie Arty ! WOWW, jom join !!"
3. dalam entry tuu copy gambar kat atas dan link kan ke entry ni. selain tuu, promote sikit kat kawan kawan ajak join bloglist ni ye *thankyou*
4. done ! tinggalkan link entry penyertaan korang kat bahagian comment.



Blog korang akan dipilih ke bloglist beliau selama sebulan! Woooww Mega Raya!
Nampaknya kehangatan raya semakin dirasai. Huhu ~ Dah shoping raye ke?? 
selamat mjalani ibadah puasa 


Sekian.


Thank Sebab Baca , Meh Laa Like Dan Komen Sekali..:)

0 0 Pengkritik:

Post a Comment

Meh Komen Dekat Bawah Nih Meh =)