EH3 ! JGN LUPE T!NGGALKAN J3JAK ANDA KT CNI TAU =)

FOLLOWERS YG COMEL

TUNANG ??

hyeee semua.. tak terlambat lagi kot kalau aku nak ucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada semua umat islam..hmm lama kan aku tak update blog bukan ape bz sikit.nih pun saje nak share 1 cite dengan korang nih.. agak happy la jugak bagi aku..korang nak tau tak tak lama lagi kan aku dah nak bertunang..aku dgn dia dah berbincang maybe 23hb dec nih..mungkin ditakdirkan dia jodoh aku..dan aku terima apa adanya dia.. susah senang aku tetap akan bersama dia.. itu janji aku.. aku tak akan sia siakan orang sebaik dia..
 aku&dia
aku rasa happy sangat sangat bila dengan dia,dia jaga aku dengan penuh kasih sayang,kalau nak tau dia la yang membuatkan selera makan aku bertambah sekarang nih.. terima kasih B..aku sayang dia sangat,  aku harap hubungan kami kekal ke akhir hayat..insya allah..dan aku yakin dia dapat membimbing aku nanti.. tak sabar nak jadi isteri dan ibu pada anak anak dia nanti...alhamdulilah kedua dua belah pihak dah setuju dan dorang restui hubungan kami..31hb aug nih family dia akan datang jumpa family aku untuk upacara merisik.insya allah mudah-mudahan ianya berjalan dengan lancar nanti..doakan aku k... 

Thank Sebab Baca , Meh Laa Like Dan Komen Sekali..:)

2 0 Pengkritik:

wisata bakti alam said...




kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

Razil Tahir said...

selamat hari raya. Inshaa Allah lancar semuanya nanti...

Post a Comment

Meh Komen Dekat Bawah Nih Meh =)