EH3 ! JGN LUPE T!NGGALKAN J3JAK ANDA KT CNI TAU =)

FOLLOWERS YG COMEL

#AKU TANAK !!!!!!

hye semua , sehat ke ?? harap korang semua sihat.. aku je kurang sihat sikit.. aku nak share dengan korang 1 story. nih.okeh jam sekarang tepat pukul 10:14am..ohh awalnye aku bangun kan.. mane taknye semalam kul8 aku dah pengsan tidur tak sedarkan diri,penangan ubat punya pasal..semalam aku halfday sebabnya aku telah dipaksa pegi jumpa doktor,aku nih sebenarnye tanak pegi..bukan ape malas laa nak pegi jumpa doktor.. (takot sebenarnya) hahaha..

aku nih sebenarnya anti sikit dengan ubat-ubat nih..kalau nak tau benda paling aku tak suke nak makan ?? hah ubat laa..euw pahit..dah tau dah kalau jumpa doktor mesti dia akan bagi ubat kalau sikit tape la jugak nih banyak,beso beso pulak tuh..semalam atas desakkan mak dan yang lain-lain.. aku ditemani mak pegi ke TMC.. (taiping medical center) dengan jantung aku yang tak berhenti asyik dukk dapp,dukk dapp ..aku beranikan diri jugak..pegi jumpa doktor.. huh.gila punya garang muka doktor tuh.. cuak jugak aku.. haha..dia suruh aku duduk.. check punya check.. last sekali dia cakap telinga aku dah teruk.. dia akan bagi ubat then tengok dulu dalam 2.3hari macam mana kalau still teruk jugak...

aku terpakse kena oprate.. ya ALLAH , aku tanak kena oprate..sebenarnya telinga aku dah lame asyik gatal-gatal je..aku ingat tade pape laa,lame-lame kuar air..pastu ade ketumbuhan dekat dalam telinga aku.. ketumbuhan tuh laa buat aku rase sakit sangat dan disebabkan ketumbuhan tuh jugak laa aku terpakse pegi check doktor..kakak aku cakap ketumbuhan tuh mungkin kanser..then doktor tuh cakap semalam air yang kuar tuh sebenarnye nanah..ketumbuhan tuh sebabnya dah terlalu teruk..then jadi bengkak,benda nih dah lame sebab tuh dah teruk.. jenis aku kalau dah teruk sangat baru aku pegi hospital,sakit sikit-sikit malas nak pegi.. padan la muka aku..tapi bila dah lama-lama ,makin teruk ramai yang nasihatkan aku suruh pegi tapi disebabkan sebok dengan kerja aku tangguhkan dulu...

itu laa cakap orang tanak dengar..mak aku punya la bising dekat aku.. dari pegi sampai balik tak henti-henti membebel dekat aku.. dia cakap aku degil dari kecik sampai ke beso tak hilang degil aku nih.. haha..sabo jelaa..aku harap lepas je makan ubat-ubat nih semua maybe akan sembuh peyakit aku nih.. aku pernah dengar orang cakap bila ALLAH bagi kita peyakit dia akan hapuskan dosa-dosa kecil kita..so aku terima je semua dugaan nih dengan redha.. maybe ade hikmah disebalik semua nih.. doakan aku cepat sembuh k.. aku sayang korang semua..i love you  :) 

Thank Sebab Baca , Meh Laa Like Dan Komen Sekali..:)

4 0 Pengkritik:

Post a Comment

Meh Komen Dekat Bawah Nih Meh =)