EH3 ! JGN LUPE T!NGGALKAN J3JAK ANDA KT CNI TAU =)

FOLLOWERS YG COMEL

#This is What I Called FRIENDS▲

hey salam 1 blogger anda sehad ? hope korang semua sehad la hendaknye yer.ok 1st sekali aku nak say thank ssangat kat korang coz sudi singgah blog aku yang tak seberapa nih ,emm bebalik pada tajuk entry aku diatas tuh sure korang tetanya sape laa gerangan gadis manis bertudung pink yang ayu dan comel sentiasa tuh kan. hah dia laa NUR ASMIDA dia laa kawan dan juga merangkap adek angkat aku,aku dah anggap dia macam adek aku sendiri sebab aku sendiri tade adek pempuan ,aku sayang dia sesangat.

aku kenal dia pon melalui FACEBOOK . dan dah macam2 kami lalui bersama dan pernah jugak berselisih paham atas kesalahan aku sendiri ,sampai sekarang bila aku ingat balik aku rasa malu sesangat dengan diri aku . sampai ketahap tuh aku pikir emm but now aku dan dia dah ok macam biasa . syukur alhamdulilah . .

before dia pegi penang, dia ada datang umah aku,masa hari raya korban hari tuh then kami beborak panjang lebar.aku pon dah minta maaf atas semua kesalahan aku hope dia dapat memaafkan aku dan sekarang dia Studied at Universiti Teknologi Mara Pulau Pinang ,eyda akak doa kan eyda sukses dalam segala hal and jangan lupe study rajin rajin. .jangan lupakan akak dekat sini tau .akak sayang eyda sesangat . mwahhx cket ! :*
.
.
.
.
thank coz jadi kawan dan jugak adek akak .sayang take care auw dekat sana, jangan nakal nakal .kbai HIHI  :)

Thank Sebab Baca , Meh Laa Like Dan Komen Sekali..:)

4 0 Pengkritik:

Anonymous said...

lol

(Yana) said...

yer knp? hihi :)

Nur Asmida Bt Karim said...

thanks my dear ! eyda p0n syg akk cgt2 . akk dh mcm akk eyda cndri p0n . . thanks 4 everything . eyda tkkn lpekan 0rg yg rapat , bek ngan eyda mcm akk nie . . muuaahhhh ! ! <3<3

(Yana) said...

same same sayang , aka sayang eyda tau <3<3

Post a Comment

Meh Komen Dekat Bawah Nih Meh =)