EH3 ! JGN LUPE T!NGGALKAN J3JAK ANDA KT CNI TAU =)

FOLLOWERS YG COMEL

#TRAGEDI OKTOBER ???

hyeee ! salam 1 blogger . . waa lamenya yana tak update blog nih . rindu nih dekat korang . dekat sape ?? yelaa dekat awok yang tengah bace nih laa . anda sehad takk ? hurm hope sehad hendaknya yer . . okeoke takde ape pon nak share dengan awok awok semua . kehidupan semua macam biasa . .tapi kan cuma ada berita terbaru nak story mory cket nih nak tau ? bak 20sen dulu . HAHA . . .tade laa sebenarnya kan yana exciden jerr . hah exciden ?? jeng jeng jeng terperanjat tak . haha . 

gelaa mai dah . dah dah abai kan kegelaan ito oke sambung balik cita pasal exciden to. yana pon tatau laa benda to jadi sekelip mata je ..cewahh . Hee . alah benda nak jadi kan . nak buad camno tapi nasib baik laa tak teruk sangat . gela kau seminggu tau yana mc .tak boleh jalan peha bengkak . bila jalan lutut sakit . tapi nasib baik la tade pape . .baik gela orang yang yana langgar to . siap bagi dwit lagi . untung kan . haha  tapi to laa . syukur alhamdulilah . .yana selamat oke now yana da tak nak cuai lagi bawak moto . . makayah punya laa bising . .

Thank Sebab Baca , Meh Laa Like Dan Komen Sekali..:)

0 0 Pengkritik:

Post a Comment

Meh Komen Dekat Bawah Nih Meh =)