EH3 ! JGN LUPE T!NGGALKAN J3JAK ANDA KT CNI TAU =)

FOLLOWERS YG COMEL

Citer Tuan Blog

ehem ehem , dah lme betol kan yana tak update blog nih . da berhabuk da . .rindu yana tak ??hehe ~ wekk pasan je yana kan , ade ke orang nak rindu yana nih (cewah) ..yana baru je sttle blogwalking membalas kunjungan followers yana.blog dowg kan semua comey2 belake. .Hee ~ Thank tau singah blog yana yg buruk lagi hodoh nih. .hmm yana bkn ape bz cket . dengan keje lagi . dengan raye lagi ..

so tak telambat kot kalau yana nak wish SELAMAT HARI MAAF ZAHIR&BATIN untuk kawan kawan blogger semua.hari nih 08/09/2011 genap 10 syawal . masih lagi dalam mood raye kan..raye kan sebulan . .kite puase sbulan . raye mesti la sebulan kan. .raye yana bese bese je . tak balik kampung pon orang asek tanye raye kmne ? eh eh knp tak balik kg . .dalam hati ase mmg teringin tapi yana tade kampung . .sedih kan? HAHA . .

sedar tak sedar followers yana da 100++ waa suke gela. .nasib tak gela lagi . .hihi . .thank tau follower yg ke 100 tuh . yana tak dapat nak tag dia coz dy tak tgl kan link dy . .tak silap cik farah kowt ...pape pon thank again . .yana da pening pk pasal blog nih . ase cm nak tgl kan je dunia blogger nih..bukan ape tak habis asek ingat blog je .makan,tido,mandi , semua nye blog . .tapi . .

tapi ape ?? Jeng3 . .kalau blog nih tadee .cmne dengan hidup yana ?? mesti la tambah boring . tade da tempat nak curah curah perasaan  . .mn bole tgl kan . takan tinggal kan . my baby nih . .da 2bulan da dengan dy . .stakat nih alhamdulilah masih bole bsabar . .haha . mgalah kan blog nih BF yana plak kan. ape tah yana merapu kan . .kag kowg meyampah plak . hihi ~
 
yana rindu sangat kat korang tao . .kat sape ?? kat anda laa . ye yang tgh mbace tuh . .Huhu . .oke laa sampai cni dlu la entry dari yana yg agak merapu nih . merapu ke ? tepuk dada tanya selera . .(mmg tade kne mgne langsung) maaf ye kalau ade salah dan silap ..bubye . jage diri .senyum :)

Thank Sebab Baca , Meh Laa Like Dan Komen Sekali..:)

5 0 Pengkritik:

eyda nur said...

miss u t0o sis c0meyy . . akhir nye ketemu gak ngan sis ;)

(Yana) said...

hihi . .tuh laa . lpas jugak rindu kan

RinsyaRyc said...

selamat hari raya gak ^^


http://bulatmata.blogspot.com/2011/09/kenapa-perempuan-suka-menangis.html

H.J said...

selamat raya jugak..ehe

(Yana) said...

thank guys :)

Post a Comment

Meh Komen Dekat Bawah Nih Meh =)